لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

آیا از فرآورده های گوشتی استفاده کنیم ؟

متاسفانه در چند سال اخیر در مورد عدم استفاده از سوسیس و کالباس توسط افرادی در صدا و سیما و مطبوعات به صورت یکجانبه و بدون حضور نمایندگان این صنعت بحث و آن را عامل بیماریهای گوارشی دانسته اند که به نظر اطلاعات جامع و کاملی از این فرآورده ها در دست نداشته اند، سوسیس و کالباس به عنوان یک ماده غذایی در رژیم غذایی مردم دنیا جایگاه ویژه ای دارد به طوری که سرانه مصرف در کشورهای آمریکایی ۷۰ کیلوگرم و در اروپا ۶۰ کیلوگرم گزارش شده است. این درحالی است که سرانه مصرف در ایران حدود ۳ کیلوگرم است.

آلمان به عنوان بزرگترین تولیدکننده فرآورده های گوشتی با بیش از هزار نوع محصول سرانه مصرفی بیش از ۴۰ کیلوگرم در سال داراست اما به علت اطلاع رسانی درست و فرهنگسازی صحیح نه تنها با رشد بیماری های گوارشی و سرطانی روبرو نشده بلکه از این صنعت به عنوان یکی از صنایع اساسی و مادر خود نام برده است.

تولیدکنندگان سوسیس و کالباس در ایران ملزم به اخذ استاندارد برای این فرآورده میباشند. این فرآورده تحت نظارت موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و وزارت بهداشت و درمان و سازمان دامپزشکی تولید و از لحاظ کیفی و سلامت کنترل شده و به صورت نظارت شده و با دقت بالا تولید میشود.